Storingen

Storing

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens. Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie. van Klinken Elektrotechniek helpt u graag door te kijken naar de oorzaak van uw storing, zodat een elektra storing in de toekomst niet meer voorkomt.

Het probleem opzoeken

Misschien heeft u al zelf het probleem gevonden waardoor u steeds elektra storing heeft. Maar als u het probleem nog niet gevonden heeft dan kan een monteur hiernaar kijken. Vaak wordt het probleem gevonden door verschillende apparaten tegelijk aan of uit te zetten. Er kunnen te weinig stroomgroepen in huis zijn waardoor er overbelasting ontstaat, een oplossing kan zijn om een extra groep aan te leggen. van Klinken Elektrotechniek denkt graag met u mee en zoekt een oplossing voor uw storing.
Overbelasting niet altijd de oorzaak

Een elektra storing wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep. Het kan ook voorkomen dat een apparaat kortsluiting maakt. van Klinken Elektrotechniek helpt u graag om het probleem op te zoeken,.. en vooral op te lossen. Vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen over de problemen met uw storing en de oplossing hiervan. We kunnen voor u vervolgens een schatting doen van de kosten.

Direct een storing verhelpen 24uur / 7 dagen per week

Misschien heeft u een elektra storing waardoor u helemaal geen stroom meer heeft? U wilt dan natuurlijk direct een elektricien met verstand van zaken die u kunt helpen.

Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om de storing aan uw installatie te verhelpen zodat u weer aan de slag kunt.