Tuin & buiten verlichting

Tuin en buitenverlichting is verkrijgbaar in ontelbaar verschillende uitvoeringen en prijsklassen.
Of u nu op zoek bent naar een buitenlamp met sensor, tuinverlichting op zonne energie of LED buitenverlichting voor aan uw schutting of tuinhuisje,
van Klinken Elektrotechniek geeft u graag advies en helpt u bij het nemen van de juiste keuze in buiten en tuinverlichting.
Geef inbrekers geen kans, zorg voor licht én zicht!

De dagen worden korter. Als ’s avonds uw huis in het donker is gehuld, is het voor een inbreker duidelijk dat u niet thuis bent en dat hij ongezien zijn gang kan gaan. U kunt daar gemakkelijk iets aan doen met goed licht én zicht in en om uw huis.
Uit politiegegevens blijkt dat ruim zestig procent van de woninginbraken sinds oktober vorig jaar is gepleegd in donkere maanden tussen oktober en maart. Daarom krijgt de aanpak van woninginbraken van de politie de komende maanden de hoogste prioriteit. Agenten zijn extra present, zowel in uniform als onherkenbaar, en er worden extra rechercheurs ingezet. Maar u kunt zelf ook iets doen! Bijvoorbeeld door gebruik te maken van tijdschakelaars op uw binnen- en buitenverlichting.


LED Tuinverlichting

LED is duurzaam! Hierdoor is bijvoorbeeld 12 volt LED natuurlijk ook uitermate geschikt voor uw tuinverlichting.

Waarom LED?
Door bv. een 20 watt halogeen lampen te vervangen door 4 watt energiezuinige LED lichtbronnen wordt tot 80% energie bespaard. Een ander voordeel van het toepassen van de 4 watt LED lichtbronnen is dat u i.p.v. een 150 watt transformator nu genoeg hebt aan een 60 watt transformator. U kunt daarom veel geld besparen door uw lampen te vervangen door led tuinverlichting

Stijlen, vormen en materiaal
LED en 12 volt LED Tuinverlichting kiest u niet zomaar. Vaak heeft u een specifieke vorm of een specifiek materiaal in gedachten.
Zo zijn er buitenlichten verkrijgbaar in kunststof, rvs, aluminium en metaal, welke weer variëren van muurlampen tot aan staande lantaarns. Bent u op zoek naar die ene specifieke LED lamp? Neem gerust contact met ons op en we helpen u met uw zoektocht.