Inbraakbeveiliging

Elektronische inbraakbeveiliging

Om uw woning of bedrijfspand te beschermen tegen inbraak kunnen we gebruik maken van verschillende elektronische hulpmiddelen.
Deze elektronische middelen kunnen bestaan uit contacten en sensoren welke in de te beveiligen ruimte geplaatst worden, eenmaal gekoppeld en aangesloten op de inbraakcentrale is dit een efficiënt middel tegen inbraken. De inbraakcentrale is feitelijk de basis waarmee alle componenten communiceren, dit kan op 2 manieren: Bedraad of Draadloos. Bij de bedrade versie krijgt ieder component een kabel naar de centrale om te kunnen communiceren en voorzien te kunnen worden van voeding. De draadloze variant maakt gebruik van een draadloos afgeschermd en veelal gecodeerde communicatie en wordt gevoed door middel van speciale batterijen.
Bouwkundige beveiliging

Met elektronische beveiliging zorgen we ervoor dat een eventuele inbraak wordt gedetecteerd. Om een inbraak te voorkomen is het noodzakelijk dat uw te beveiligen object voorzien is van goed hang en sluitwerk. Ramen en deuren zijn nog altijd de meest gevoelige plaatsen voor inbrekers en zijn dus ook een belangrijk onderdeel van een goede inbraakpreventie.
SKG (stichting kwaliteit gevelbouw) Hang en Sluitwerk is uitvoerig gestest en is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten:
- 1 SKG STER staat voor Standaard inbraakwerend.
- 2 SKG STERREN staat voor Zwaar inbraakwerend.
- 3 SKG STERREN staat voor Extra zwaar inbraakwerend.

De 3 SKG STERREN is veelal de duurste variant maar daarintegen ook de meest geschikte om ongewenst bezoek buiten de deur te houden.

Glasbeveiliging

Als laatste niet te vergeten is het glas in uw te beveiligen object,
Glas kan een zeer makkelijke weg naar binnen zijn voor een inbreker, gelukkig is ook hiervoor een tal van oplossingen voor verzonnen.
Bijvoorbeeld uw standaard glas vervangen voor inbraakwerend veiligheids glas, dit specifieke glas is voorzien van speciale coatings en folie waardoor het glas wanneer het breekt als het ware aan elkaar blijft plakken.