Vacatures

Zelfstandig werkende elektromonteur  

De baan
Tot jouw taken behoren het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties van bedrijven en particulieren. Het plaatsen van zonnepaneel installaties. Het oplossen van storingen en het uitvoeren van woningbouwprojecten.

Jij
Jij bent in het bezit van een MBO diploma elektromonteur. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je in bezit van rijbewijs B. Jij hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een jong en groeiend bedrijf. Naast een goed salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarde, en bovenal een prettige werksfeer.

van Klinken Elektrotechniek
van Klinken Elektrotechniek is een in 2012 gestart elektrotechnisch bedrijf. Wij zijn gevestigd in Maassluis en werkzaam in regio Zuid-Holland.
Binnen van Klinken Elektrotechniek werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team.
Als bedrijf onderscheiden we ons door zeer nauw contact te onderhouden direct met de klant. Wij voorzien de klant van persoonlijk advies en denken mee daar waar mogelijk. Ook delen wij als bedrijf onze ervaring door veelvuldig samen te werken met concullega elektra bedrijven.

 

Contact
Stuur jou sollicitatie naar; solliciteren@vanklinkenelektrotechniek.nl ovv. Sollicitatie_NAAM.
Vergeet hierbij niet een CV en motivatie toe te voegen.    

       

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.