Allround elektrotechnisch installatiebedrijf

Van Klinken Elektrotechniek  is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf. U kunt ons ook vragen voor werkzaamheden met betrekking tot EV boxen en laadpalen, data(netwerk)-installaties, intercom- en videofoonsystemen en allerlei schakelmateriaal.

Het leveren, plaatsen en installeren EV boxen en laadpalen

Rijdt u al elektrisch of gaat u dat binnenkort doen? Dan is een eigen laadpaal het overwegen waard. Dit is voordeliger dan laden in het openbaar en u heeft altijd plek. Bovendien kunt u dan laden wanneer het u schikt, zoals ’s-nachts terwijl u slaapt.

Een laadpaal is een elektrische installatie en maakt gebruik van relatief hoge spanning en stroom. Het kan daarom gevaarlijk zijn om zelf een laadpaal te installeren en u heeft hiervoor bovendien verschillende certificeringen nodig. Naast het trekken van kabels en aansluiten van de laadpaal, moeten er aanpassingen worden gemaakt in de meterkast. Het werk van een vakman, van Klinken Elektrotechniek!

Het aanleggen en installeren van data(netwerk)-installaties

Het aanleggen van een datanetwerk, is maatwerk. Allround elektrotechnisch installatiebedrijf Van Klinken Elektrotechniek inventariseert uw eisen en wensen en brengt deze in kaart. Wij weten wat er bij het aanleggen van een datanetwerk komt kijken en leggen een gecertificeerde data-installatie voor u aan. Van tevoren denken we goed na over de indeling van uw pand. Als het kan, maken we gebruik van de plattegrond en tekenen we daarop alle werkplekken uit. Met als resultaat de juiste aansluiting voor elke desktop, laptop en telefoon. En uw datanetwerk daarbij supersnel en betrouwbaar is.

Het aanleggen en installeren van intercom- en videofoonsystemen

Een intercom staat voor gemak en veiligheid. U kunt op afstand praten met degene die buiten voor de deur staat. De meeste intercoms hebben tegenwoordig een video functie. Dit betekent dat u via een camera direct kan zien wie er voor de deur staat. Een volgend voordeel van een intercom systeem is dat u iemand binnen kan laten, zonder hiervoor helemaal naar de deur te hoeven lopen.

Allround elektrotechnisch installatiebedrijf Van Klinken Elektrotechniek adviseert u graag over het aanleggen en/of vervangen van moderne video intercomsystemen.

Het leveren en installeren van divers schakelmateriaal

Onder schakelmateriaal verstaan wij schakelaars, dimmers en wandcontactdozen. Allround elektrotechnisch installatiebedrijf Van Klinken Elektrotechniek werkt met topmerken als het aankomt op schakelmateriaal. Schakelmateriaal is de finishing touch, maar moet naast mooi, bovenal functioneel en veilig aangesloten worden. Wij verzorgen dit alles graag in uw woning of kantoor!

Vragen aan van Klinken Elektrotechniek? Stel ze gerust .

Chat openen