Ervaringen

Wij leren van uw ervaringen met onze dienstverlening. Graag horen wij van u of u tevreden bent met de service, uitvoering en contact.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ervaringen achter te laten.

0 + 5 = ?

Kennis en kunde;
Gebruikt goed materiaal;
Werkt netjes;
Komt afspraken na;
Er fijn in de omgang;
Kortom, zeker aan te bevelen!

Zeer goede service, goede prijs en zeer snelle montage. Binnen één werkdag is ons huis compleet voorzien van een nieuwe stoppenkast, geaarde kabels, schakelaars en nieuwe contactdozen en zijn we helemaal klaar voor de plaatsing van onze nieuwe keuken. Van Klinken is een topbedrijf!

Vanaf het eerste (telefonische) contact voelde het direct goed. Nadat enige berekeningen waren uitgevoerd m.b.t. het aantal zonnepanelen volgde al snel een uitgebreide offerte. Ook de Nederlandse handleiding van de Growatt omvormer was een uitkomst. Zeker op het moment deze verbonden werd met het Wifi netwerk. Het installeren van de zonnepanelen duurde slechts een halve dag. Ideaal. Daarna knop om en leveren maar. Ook het stappenplan bleek niet overbodig. Prijs en kwaliteit waren goed en overigens werd er keurig gewerkt.

Voor anderen: Pas op met het installeren van een slimme meter. De installateur koppelt de gasaansluiting af en controleert deze op lekkages. Is er een lekkage dan moet U zelf een loodgieter benaderen om het probleem op te lossen. Daarna kan de slimme meter pas geplaatst worden. Spreek dit tevoren af met de netbeheerder.

Chat openen